Merkez Artuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada bu güne kadar ilçede birçok alanda büyük projelere imza atıldığına dikkat çekilerek, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan bu çalışmalarla kayyum belediyeciliğin farkı vatandaşlara en güzel şekilde yansıtıldığı ifade edildi.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Şakir Öner Öztürk Artuklu Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandığı günden beri merkezde ve kırsalda yapılan yol açma, asfaltlama, kaldırım çalışmaları, parke taşı ve oluk taşı döşeme gibi hizmetlerini anlatarak, hala devam eden projelerin mevcut olduğunu söyledi.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Şakir Öner Öztürk yapılan çalışmalar kapsamında ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerinde yapılan çalışmalarla ilçemizi hayal ettiğimiz seviyeye getirdiklerini belirtti.

Açıklamasının devamında Öztürk; “Artuklu Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandığım tarihten itibaren ilçemizin yer altı ve yer üstü eksiklerini tespit ettik. O gün bu gündür hiç durmadan çalışıyoruz. Her ne kadar eksikliklerimiz varsa da bu güne kadar yapılan çalışmalar kapsamında 10 bin kilometre yol açılmış,  110 bin metrekare asfalt dökülmüş, 23 bin metrekare kaldırım taşı ve 261 bin metrekare parke taşı döşenmiştir.  20 bin metre oluk taşı ve 20 bin metre bordür taşı döşeme işi tamamlandıktan sonra hala 15 bin metrekare kaldırım yapım çalışması devam etmektedir” dedi.

Belediyeciliğin kutsal bir meslek olduğuna dikkat çeken Öztürk, halka hizmet, hakka hizmet olduğunu kendilerine şiar edindiklerini ve bu düsturla hareket etiklerini belirtti.