Mehmet Kaya, Artuklu Belediyesi için aday adayı oldu

İşadamı Mehmet Kaya, AK Parti'den Artuklu Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
 

   
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça siyasi partiler aday arayışlarına ve seçim çalışmalarına hız veriyor.

AK Parti Artuklu İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için iş insanı Mehmet Kaya başvuruda bulundu. AK parti kurulduğu günden bu güne parti içinde çeşitli kademelerde ve dönemlerde görev alan Kaya, partisinin ilçe belediye başkanlığına talip oldu.

Belediye başkan aday adayı Kaya, aday seçilmesi halinde AK Partiye bugünkü başarısını getiren, sorun çözen, hizmet üreten, icraat yapan, bütün herkesi aynı samimiyetle kucaklayan siyaset tarzıyla çalışacağını ve parti çizgisinden ayrılmayacağını belirtti. Kaya, yaptığı açıklamada, “Yaşanılabilir bir Artuklu, insanların gönüllerinin alındığı bir Artuklu huzurun ve mutluluğun hissedilebildiği bir Artuklu, gençlerine istihdam sağlayabilen bir Artuklu, kendi kaynakları ile yönetilebilen bir Artuklu hayal ediyorum. Biz biliyoruz ki hangi işleri yaparsanız yapın gönüllerde değilseniz yaptığınız işlerin hiç bir önemi yoktur. İşte bu nedenle Artuklu´da her şeyden önce bir gönül seferberliği başlatacağız” dedi.

Mehmet Kaya kimdir?

Doğduğu günden beri Artuklu´da ikamet eden Kaya, evli 4 çocuk babasıdır. İlk ve orta ve lise öğrenimini Artuklu´da tamamlayarak, muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans mezunu olup kamu yönetimi lisans eğitime devam ediyor.