Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırmasına tepki gösteren Mardin Artuklu İlçe Başkanı Saaddetin Ersöz, " Ermenistan’ın o bölgeyi derhal terk etmesi gerektiğini  söyledi.

Kardeş Azerbeycan yıllardır çile çekmiş halkı hep sabırla vatanlarına bayraklarına sahip çıkacakları günü beklediklerini ifade eden Ersöz,"  O gün bügündür şu an çok şükür ki yıllardır topraklarını işgal eden Ermenistanı yurtlarından def ediyorlar.

Hem de topraklarını geri alıyorlar.  Kardeşlerimiz unutmayın nasıl ki bizimle omuz omuza savaşlarda ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde dahil düşmanlara karşı  hep yanımızda oldunuz. Bizde hep yanınızda olmaya hazırız ve varız sizlerleyiz. Sayın Haydar Aliyev dediği gibi iki devlet tek millet inşallah hep böyle kardeşçe büyük güç olacaz ve düşmanlarımız hep korkacak bizden. Zaten Azerbaycan kardeşlerimizin şikayetleri var bize karşı ; neden bize Azeri diyorsunuz ,neden Azerice konuşuyorsunuz diyorlar . Bizde Türküz Türk diyorlar.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah siz bizim gururumuzsunuz .Herzaman yanınzdayız isteyin koşa koşa gelelim Karabağ’ın göbeğine Türk bayrağını dikecez Allah’ın izniyle . Türk’ün Türk ‘ten başka dostu yoktur. Biz Türk ulusu birbirimize kenetlenirsek karşımıza hiçbir güç çıkamaz Türk islam birliğinin mührünü tüm dünyaya gösterelim . Bozkurt’lar Türklüğün sembolüdür hep varlar hep var olacaklar hep ilerde olacaklar bütün Türk devletlerinde Allah’ın izniyle dünyayı yönetecek, Allahı u Ekber tekbir sesleri ezan sesler hiç susmayacak yeterki birbirimize kenetlenelim destek olalım hiç bir güç bizim  karşımızda duramayacaktır."dedi