Mardin’in Midyat ilçesinde, yoldan geçtikleri sırada sahipsiz bir koyun gören Harmaner kardeşler, sosyal medya aracılığıyla koyun bulduğu duyurdu.

Midyat’ta duyarlı Emre ve Tahir Harmaner isimli iki genç kardeş, bu sabah Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Kara yolları Bakım Evi' in yanında, yoldan geçtikleri sırada sahipsiz bir koyun olduğunu gördüler.

Kimseye ulaşamayan Harmaner kardeşler, buldukları koyunu sahibi çıkar diye sosyal medya da paylaşarak duyurmaya başladı. Belediye Zabıta ekiplerine de haber veren Emre Harmaner biran an önce koyun sahibinin bulunmasını istiyor.

Bulduğu koyunu sahibine vermek isteyen ve telefon ile ulaştığımız Emre Harmaner, "bu sabah bulduğum koyunu sahibine vermek istiyorum. Belki sahibi yakınlardadır diye bekledim. Kimse gelmeyince kendi evime götürdüm. Burada acıkan koyuna yem verdim. Belediye zabıta ekiplerine ve polise haber verdim. Sosyal medya aracılığıyla kişisel sayfamdan bulduğum koyun olduğunu ilan ettim. İnşallah sahibi çıkar ve gelirse koyunu vermeye hazırım.” Dedi.

Koyunun değeri yaklaşık 800-900 TL civarında olduğu öğrenildi.