Dargeçit Belediyesi, yol yapım ve kilitli parke taşı döşemeden asfalt kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor. Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalarla merkez ve kırsal mahalleler yeni yüzüne kavuşturuyor. Bu kapsamda ilçenin Bostanlı mahallesinde yoğun bir tempoyla çalışan Dargeçit Belediyesi, kısa süre içerisinde mahalleyi modern bir görüntüye kavuşturarak yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerinde yol yapım çalışmalarını tamamlayıp vatandaşların hizmetine sundu. 

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, çalışmaların kış öncesi yapılmasının vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti. 

Amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu dile getiren Aksoy, “  Biz buraya halkımızın hizmetkârı olmak için geldik. Bu doğrultuda tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Şimdi de İlçemizden 21 kilometre uzaklıktaki en ücra mahallelerinden olan Bostanlı Mahallemizde 10 bin metre karelik parke taşı çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yol çalışmalarımızın sona ermesiyle birlikte Mahalle sakinlerimiz bundan sonra yazın tozdan, kışın ise çamurdan etkilenmeyecektir. Öte yandan diğer kırsal mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. “dedi.

Mahalle Sakinleri yapılan hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Aksoy’a ve ekiplere teşekkür etti.