Dargeçit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Belirlenen program dâhilinde birçok mahallede cadde ve sokaklarda bozulan yolların onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kaldırım ve kilitli parke taşı onarım bakım çalışmaları devam ediyor.

Çevreye duyarlı ve ilçenin estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Dargeçit Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde bulunan kilitli parke taşı olan sokaklar ile kaldırımlardaki bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan ve çeşitli nedenlerle deforme olan kilitli parke yolları tamir edilerek daha düzgün bir hale getirilip vatandaşların hizmetine sunuluyor.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor.