Dargeçit Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından İlçenin Kılavuz Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı, yol genişletme ve yol düzenleme çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, başlatılan çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini söyledi.

İlçe genelinde ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Aksoy, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin, özverili çalışmaları ile ilçe genelinde yol yapım ve düzenleme işlemlerine ara vermeden devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz bölgelerde çalışmalarımız ve ilçeye yakışan çehreyi kazanmak adına devam edecektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. ” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma programı kapsamında Kılavuz Mahallesinde deforme olan tüm cadde ve sokakların Yenileyerek hem yayaların hem de araç sürücülerinin rahatça kullanabilecekleri hale getirilmesini sağlıyoruz. Kılavuz Mahallesinde başlattığımız kilitli parke taşı ve yol genişletme çalışmalarının yaklaşık yüzde 50’nin bitti.” Dedi.

Yapılan çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mahalle sakinleri Belediye başkanına ve ekiplere teşekkür etti.