Midyat'ta Başarılı Öğrencilere Hazır Giyim Yardımı

Mardin’in Midyat ilçesinde eğitim gören 300 öğrenciye tişört ve eşofman takımı hediye edildi.

İstanbul'da yaşayan Midyatlı hayırsever işadamı Hüseyin Durmaz, ilçede bulunan Aziz Önen Kız Anadolu Lise’ si ve Yayvantepe Ortaokulunun başarılı öğrencilerine hazır giyim yardımında bulundu.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, ilçede eğitimde, sporda, sanatta ve kültürde başarılı olan 300 öğrenciye dağıtıldığını söyledi.

Midyat'ta bu güzel ilçesinde böyle başarıların elde edilmesinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Altay, şöyle konuştu: "Bu başarıyı taçlandırmak ve öğrencilerimizin durumunu örnek göstermek çok güzel. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacaklarını bilmelerini istiyorum. Hepimiz ülkemizin daha iyi günlere ulaşması için gayret ediyoruz, inşallah çocuklarımız bu gayretle yetişecekler ve bayrağı bizlerden devralacaklar. Öğrencilerimiz gayret etmeleri oranında mutlaka bunun karşılığını alacaklardır. Gerek kısa vadelerle küçük ödüllerle, gerek ileride devlet çok iyi konumlarda görevler alarak ettikleri başarının ödülünü alacaklardır. Ben hepsine başarılar diliyorum. Böylesine ödüllerin önemli olduğuna inanıyor ve bu çocuklarımıza bu başarıyı elde etmelerinde destek olan işadamımız Hüseyin Durmaz ve Şenköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet Öztekin Akçay'a okul idarecilerimize, çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi Müdürü Murat Kaya ise “Başarılı öğrencilerimizin motivesi açısından çok iyi oluyor. Aynı zamanda çocuklarda bir değeri öğrenmiş oluyorlar. Bu anlamda İhtiyaç sahibi imkânı olan insanların destek çıkması değerini öğrenmiş oluyorlar.” Dedi.

Yayvantepe İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Acar ise, başarılı öğrencilerimize kıyafet gönderildi öğrencilerimiz adına bizde onlarda sevindiğini belirterek teşekkür etti.

Şenköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Öztekin Akçay da öğrencilere yapılan yardımda aracılık etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yardımların her sene yapıldığını kaydetti.

Çandarlı Mahallesinden okumak için Yayvantepe mahallesine geldiğini belirten Asiye Keleş, isimli öğrenci, “ bize bu hediyeleri verdikleri için çok teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. Bizimde başarılarımızın devamını diliyorum. Başka işadamlarından yardımlarını bekliyoruz.” Dedi.

Aziz Önen Kız Anadolu Lise’ si öğrencisi Esma Dağdelen’de, bize eşofman takımı gönderdikleri için çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Öğrenciler yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Midyat Gündem 

Yayvantepe İlkokulu ve Ortaokulu

Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi

Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi