Müjdeli Karar, "Midyat'a Sanat ve Tasarım Fakültesi açılmasına karar verildi"
 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Mardin Artuklu Üniversitesine bağlı Midyat'a Sanat ve Tasarım Fakültesi açılmasına karar verildiğini duyurdu.


Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’de resmi sosyal hesaplarından, Midyat Sanat Ve Tasarım Fakültesi Kurulduğunu duyurdu.  

Başkan Şahin resmi veysisahinn47 Twitter hesabında, “İlçemize Fakülte kurulması için Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) nezdinde yaptığımız girişimler sonuç vermiştir. Resmi gazetede bugün yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararları ile Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde “Midyat Sanat Ve Tasarım Fakültesi” kurulmuştur. Fakültemizin kurulmasında desteklerini esirgemeyen ve konuyla yakından ilgilenen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanımız Sayın Yekta Saraç’a, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a, Mardin Milletvekillerimiz Sayın Şeyhmus Dinçel ve Sayın Cengiz Demirkaya’ya, Önceki dönem Mardin Milletvekillerimize, Mardin Valimiz Sayın Mustafa Yaman’ , AK Parti İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç’a, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Tarık Demir’e, Midyat Kaymakamımız Sayın Tekin Dundar’a , Midyat’lı hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunarım. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.#VeysiŞahin #MidyatSanatveTasarımFakültesi” diye paylaştı.