Mardin’in Midyat İlçesinde gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı eğitimci idareci Fethi Bilgiç’e Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Üstün Başarı Belgesi verildi.

Kocatepe İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü yaptığı sırada, başka okula tayini çıkan ve emekliliğini isteyen Fethi Bilgiç, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda Kovit-19 Salgın hastalığa yakalan ve vefat etmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı’ tarafından Tebliğler Dergisinde yayımlanan Türkiye geneli 489 sırada yer alan Eğitimci, idareci Fethi Bilgiç’e, “En İyi Öğretmen” belgesi verilmesi buruk sevinç yarattı.

Midyat ilçemizin guru olmayı başaran eğitimci, idareci Fethi Bilgiç, eğitim camiasında olsun ilçe halkı tarafından çok seviliyordu. Kişiliği yaptığı çalışmalarla takdir edilen Bilgiç, belgesini almadan vefat etmesi ve yarın okulların açılması yüze yüze eğitimin başlaması buruk bir sevinç yarattı.

Midyat Gündem Com Olarak; Eğitimci İdareci Fethi Bilgiç’e Allahtan rahmet, geride kalan aile fertleri kardeşleri Ata, Abdulkadir, Cemil ve Murat, Muhammet ve Bülent Bilgiç’e, kayınbiraderi Emekli Tabip Albay Dermatolog Uzmanı Dr. Nihat Özkan ve eşi Aysel Özkan’a öğretmen ve öğrencilerine başsağlığı ve sabır dileriz.