Midyat’ta Velilere ve Öğrencilere Semineri Verildi

Mardin’in Midyat ilçesinde Şenköy Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) velilere ve öğrencilere yönelik seminer düzenledi.

Okul Müdürü Öztekin Akçay, “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında, velilere ve öğrencilere okulun branş öğretmenleri tarafından, seminer verildiğini söyledi.

Yaşamın her alanında gerçekleştiği için bir şekilde tüketici bireyler olunduğunu vurgulayan Okul Müdürü Öztekin Akçay, “Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü hazırlamış olduğu; Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor, projesi kapsamında, günlük hayatımızda, karşılaşacağımız sorun ve problemlerle ilgili velilerimize ve öğrencilerimize seminer verdik. Emeği geçen okul öğretmen ve öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Akçay, “Okulun branş öğretmenleri tarafından, Kişisel bakım, Çocuk bakımı, Hastalıklardan korunma, Doğal afetlere karşı korunma, Tarihi geçmiş ilaçların kullanılmaması, Güvenli internet kullanımı, E-Devlet hizmetleri kullanımı, Enerji verimliliği, Ev aletlerinin güvenli kullanımı, Cep telefonu dolandırıcılığı konularında sunum yapıldı.” Dedi.