İFEXPO Fuarı Midyat'ta tanıtıldı

Tüyap tarafından, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) işbirliği ile 10-13 Temmuz 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi-İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İfexpo Fuarı hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bu kapsamda, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF)’nin başkanı Hüseyin Öztürk ile TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (MARGİSAD) Başkanı Halil El’in davetlisi olarak Midyat’ta gelecek.

Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Halil El, www.midyatgundem.com haber potalına yaptığı açıklamada, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu başkanı Hüseyin Öztürk ile TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği davetlisi olarak 01 Mart tarihinde Midyat’ta geleceklerini söyledi.

Türkiye ekonomisinin güçlenebilmesi için yerelden bölgeye, bölgeden ulusala her alanda gelişimi hedefine koymuş vaziyette olduğunu kaydeden El, “Tüyap tarafından, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) işbirliği ile 10-13 Temmuz 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi-İstanbul’da gerçekleştirilecek. İfexpo Fuarı hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirmesi hedefleniyor. Bu organizasyonu gerçekleştiren değerli Moda ve Hazır Giyim Federasyonu başkanı Hüseyin Öztürk ile TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal’ teşekkür ederim. İfexpo Fuarı, bu potansiyeli değerlendirmek ve uluslararası pazarlara açılmak isteyen bölgemizdeki tekstil firmalarının tanıtımı sağlanacak. Böylece Midyat’ın İfexpo Fuarı, çerçevesinde tanıtımı sağlanacak. MARGİSAD olarak, hedeflerimiz, yenilikçi girişimlerle iş birliği yaparak Türkiye ve sektör için ekonomik fayda yaratmanın yanı sıra, girişimcilik ekosistemini geliştirmektir. Midyat’ta yapılacak olan bu toplanın önemi büyük olduğu kadar, İfexpo Fuarına katılacak olan firmalarımız açısında da önemlidir.” Şeklinde konuştu.