“TABA-AMCHAM” YÖNETİM KURULUNU GÜÇLENDİRDİ
Ali Osman Akat Genel Başkan Olarak Güven Tazeledi

TABA-AmCham Türk Amerikan İş Adamları Derneği-Amerikan Ticaret Odası, 2020 yılı yeni dönemiyle birlikte yönetim kurulunu güçlendirdi. 2020’nin ilk genel kurul toplantısında yeni yönetimini belirleyen derneğin genel başkanlığına yeniden Ali Osman Akat seçilirken, Süleyman Ecevit Sanlı, Cüneyt Yüksel, Eyüp Akbal, İmren Nilay Tüfekçi ve Abdullah Bozatlı da başkan yardımcılığına layık görüldü.

TABA-AmCham Türk Amerikan İş Adamları Derneği- Amerikan Ticaret Odası Genel Başkanı Ali Osman Akat, dernekteki iki yıllık başkanlık görevinin ardından, olağanüstü genel kurul seçimini kazanarak TABA-AmCham’de genel başkanlık görevine devam etti. 2020 yılının ilk ayında yönetimini yeniden belirleyen TABA-AmCham üyeleri, mevcut genel başkan Ali Osman Akat’ın görevinin devamına evet derken, Süleyman Ecevit Sanlı, Cüneyt Yüksel, Eyüp Akbal, İmren Nilay Tüfekçi ve Abdullah Bozatlı’nın da başkan yardımcıları olarak dernekte görevde olmasına karar verdi.
TABA-AmCham Genel Başkanı Akat yaptığı açıklamada şunları diye getirdi: “TABA- Amcham’in Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirdiği yüksek katılımlı olağanüstü genel kurul toplantısında, ilkesel birlikteliğimizi, saygı gönül birlikteliğimizle taçlandıran tüm üyelerimize, eski kurullarımızda görev alarak önemli çalışmalara katkıda bulunmuş olan tüm mesai arkadaşlarımıza, derneğimiz ve şahsım adıma teşekkürlerimi sunarım. Yeni dönemde birlikte çalışacağımız yeni yönetim kurulumuz ve diğer kurullarımızda görev almak üzere seçilen arkadaşlarıma başarılar dilerim. Demokratik bir seçimle bizleri yeniden göreve getirerek güvenlerini beyan etmiş olan tüm delegelerimizin teveccühleri karşısında, birlik ve beraberliğimizin geleceğini hayırlı bir geleceğe taşımak için her türlü gayreti göstereceğimizi, şükran ve saygılarımla arz ederim.”

Başkan Yardımcısı: Süleyman Ecevit Sanlı
Başkan Yardımcısı: Cüneyt Yüksel
Başkan Yardımcısı: Eyüp Akbal
Başkan Yardımcısı: İmren Nilay Tüfekçi
Başkan Yardımcısı: Abdullah Bozatlı
Sayman: Mehmet Ökçün
Genel Sekreter: Yılmaz Sönmez
Genel Sekreter Yardımcısı: Özcan Koç
Genel Sekreter Yardımcısı (Gayri Resmi): Merve Emek