Yavuz Kardeşler Beko Midyat Bayisi İzzettin Yavuz, beyaz eşyada ÖTV'nin yıl sonuna kadar sıfırlanmasının satışlarda çok ciddi bir hareketlilik sağladığını, ancak 31 Aralık tarihine kadar sona ereceğini belirtti.

Yavuz, midyatgundem.com muhabirine yaptığı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı beyaz eşyada ÖTV'nin yıl sonuna kadar sıfırlanmasının beyaz eşya sektörde büyük memnuniyete neden olduğunu ifade etti.

Yavuz, " beyaz eşyadaki ÖTV indirimi satışlarda çok ciddi bir hareketlilik sağladı. Biz de buna karşılık sektör olarak elimizden gelen indirimi yapıp vatandaşımızın daha ucuz ürün alması için gayret gösteriyoruz. Sektördeki ÖTV'nin sıfırlanmasının diğer sektörleri de dolaylı olarak olumlu etkilendi. Beyaz eşyada alınan ÖTV'nin yıl sonuna kadar sıfırlanması sektörü hareketlendirmeye devam ediyor. Yeni evlenecekler ile beyaz eşyasını değiştirmek isteyenlerin de yüzünü güldüren kampanya Yavuzlar Beko Bayiinde devam ediyor. Yüzde 6.7 olarak uygulanan ÖTV'nin üzerine yüzde 10'luk enflasyonla mücadele indirimi de eklenince beyaz eşyada indirim oranı yüzde 17'ye yaklaşacak ve ortalama 6 bin TL'lik bir buzdolabında rakam bin TL iniyor.” Dedi.

Mehmet Zeki Yavuz’da, Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinde kampanyalı satışlarımız devam ettiğini aktardı.

Yavuz Kardeşler Beko Bayi; Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:122/2’de hizmet veriyor.

Midyat Gündem