AK Parti'nin Büyükşehir adayı Mehmet Vejdi Kahraman'a coşkulu karşılama

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Mehmet Vejdi Kahraman, seçim çalışmalarına start vermek için kent e geldi.

Kahraman'ı havaalanında çok sayıda kişi karşıladı. Havaalanı ve Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, “En büyük başkan bizim başkan” şeklinde sloganlar attı. Kahraman, havaalanından yüzlerce araçlık konvoyla Kızıltepe ardından il başkanlığına geçerken, yolda kendisini bekleyenleri selamladı.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman´a AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Milletvekilleri Cengiz Demirkaya, Şeyhmus Dinçel, AK Parti Midyat Belediye Başkan aday adayı Muharrem İleri eşlik etti.

AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Parti teşkilatı önündeki kalabalığa ilk selamlama konuşmasında, Belediye seçimleri için herkesten birer büyük şehir belediye başkan adayı edasıyla çalışıp, partisine sahip çıkmaya davet etti.

İl Başkanı Kılıç, şöyle konuştu, “Önümüzde zor ve çetin bir süreç var. İnanıyorum ki bu zor ve çetin sürecin üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelerek, ev ev, kapı kapı, esnaf esnaf gezerek başaracağız. Bugün her biriniz birer il başkanısınız, her biriniz, birer büyükşehir başkan adayısınız ve her biriniz birer milletvekili edası ve aidiyetiyle çalışarak hedeflediğimiz başarıyı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Ben, Sayın Cumhurbaşkanımızın bana emanet ettiği Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Vejdi Kahraman´ı sizlere emanet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Mardinimizin Zaferi Göklerde Yankılanacaktır İnşallah”

Kendisini coşkuyla karşılayan hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman ise, "Kadim Mardin´in asil insanları, yine asaletinizi gösterdiniz. Sizleri en kalbi duygularımla; sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Sevgili gönüldaşlarım, yol arkadaşlarım, Bugün beni karşılamak için zaman ayırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün bu kadim şehri, bu güzel nadide şehri yönetmek üzere Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirmiş bir kardeşiniz olarak bulunuyorum. El birliğiyle bu güzel şehri hep birlikte kalkındıracağız inşallah. “Ben” değil, “Biz” olursak bir şeyleri değiştirebiliriz. Bugün burada “bismillah” deyip, daha fazla heyecan özveri ve daha fazla gayret ile yola çıkıyoruz. Şehrimizi karış karış kapı kapı gezerek, gönülleri fethetmeye birlikte gerçekleştireceğiz. “İbn-i Haldun Coğrafya kaderdir” dediğini hatırlıyorum. Biz bu coğrafyayı çukurların kaderine terk etmemeye geldik. Yolumuz uzundur. Zafer, şafak ile yakındır Allah´ın izniyle. Mezopotamya´nın nadide çiçeği, güzel Mardinimizin zaferi göklerde yankılanacaktır inşallah. Hepimizin hedeflenen başarıya birlik ve beraberlik içerisinde gideceğimizden hiçbir şüphem yoktur. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.