AK Parti Mardin Adaylarına Coşkulu Karşılama

AK Parti Mardin Milletvekili adayları geldikleri kentte davul ve zurnalarla karşılandı.

Ak Parti Milletvekili Adayları, 24 Haziran 2018’de yapılacak genel seçimlerin startını partilileriyle verdi.

Üyelerinin coşkulu karşılamasıyla Mardin'ne gelen Milletvekili Adayları Şeyhmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Munip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya, bir ay sürecek yoğun seçim çalışmalarında izlenecek stratejiyi de belirlediler.

Milletvekili adaylarını, havalimanında Mardin Milletvekili ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İl Başkanı Nihat Eri, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ve bir grup partili tarafından davul, zurnayla karşılandı. Karşılamaya gelen bütün partilileriyle tek tek selamlaşıp tebrikleri kabul eden milletvekili adayları, daha sonra Kızıltepe, Derik, Mazıdağı, Ömerli, Yeşilli ve Artuklu ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinin ardından İl Başkanlığına geçti.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerle birlikte, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda yeniden seçilmesi için de tempoyu yüksek tutacaklarını belirten partililer, bu seçimleri de zaferle sonuçlandırmak için inançlarını ortaya koydular.

Selahattin Erol / Midyat Gündem