AK Partiden Midyat’ta Dev Miting

AK Parti Midyat’ta Dev Miting ile gövde gösterisi düzenledi.

Ulucami Mahallesi Köşk Meydanı'nda gerçekleştirilen, AK Parti mitinge yaklaşık ikibin kişi katıldı.

AK Parti Midyat mitingine, İçişleri eski Bakanı ve 24 dönem Mardin Milletvekili Muammer Güler, 22. Dönem Mardin Milletvekili ve İl Başkanı Nihat Eri, 21. Dönem Milletvekilli ve AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Veysi Şahin, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, Kadın, Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe, eski belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Partililer seçim otobüsünden vatandaşlara seslenerek, yapılan ve yapılması gereken çalışmaların tamamlanabilmesi için ve güçlü bir Türkiye için oy istedi.

27. Dönem Mardin Milletvekili Adayı Veysi Şahin, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde sandık başına gideceklerden partisi için oy istedi.

İktidarının ülkede son derecede büyük işleri başardığını ve başarmaya da devem ettiğini söyleyen Şahin, Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini ve bu seçimde bir taraftan Cumhur İttifakı, bir yanda da Türkiye'yi eski günlere götürmek isteyen Millet İttifakı'nın bulunduğunu söyledi.

Şahin, "24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde, tüm vatandaşlarımız yeni Türkiye isteyecek. Bunun için bu seçim çok önemli. AK Parti iktidarının 16 yıllık iktidarında neleri yaptığını hepiniz biliyorsunuz. Bunları tek tek anlatmaya kalksak saatler sürer. Yapılacak milletvekili seçimlerine ve Cumhur İttifakı'na destek vermenizi bekliyoruz. Bu seçim ülkemizin geleceğinin, belirlenen 2023 hedeflerinin seçimi olacaktır. 24 Haziran çok önemli bir seçim. Seçimlerin üstünde bir seçim… Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesidir. Esaretten kurtulma zamanıdır. Midyat'tan, bütün mahallelerimizden AK Parti’nin bugüne kadar aldığı en fazla oyu alarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği vermeniz için sizlerden Pazar günü sandıkları patlatmanızı istiyorum” dedi.

Şahin, AK Partinin kıskandıran çalışmalara imza attığını 24 Haziran’dan itibaren ise, Mardin ve Midyat’ta yatırımların devam edeceğini, organize sanayi sitesi, diş sağlığı hastanesi, Midyat-Mardin, Midyat-Batman, Midyat -Cizre karaya yollarının yapılması için çalışmaların yapılacağını aktardı.

Mitingin ardından vatansalar ve esnafı selamlayan partililer, vatandaşın büyük ilgisini çekti.