Başkan Şahin, önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, makamlarında ziyaret etti.

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’yı ziyaret eden Başkan Şahin, ziyaret ve temaslarına 25 ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya’da hazır bulundu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ziyaretler konusunda çok önemli geçtiğini belirterek Sayın Bakanlarımıza İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarını aktardıklarını söyledi.

Başkan Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Tarihi ve turistik ilçemiz Akçakaya, Işıklar, Ulucami ve Ortaçarşı mahallelerinde “Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor” projesi kapsamında tarihi çarşı ile sokakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yenilenme çalışmalarının başlamasıyla ilçemizde kültür ve inanç turizm canlanmasına etkilerini konuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i de ziyaret ettikleri anımsatan Şahin, il ve ilçelerimizde enerji ile karşılaşılan sorunları ve etkilerini iletti.

İlçe merkezinde çalışmalarını konusunda sorunlarını ve taleplerimizi aktardıklarını kaydet Şahin, ziyaretlerin çok olumlu geçtiğinin altını çizdi.

Ziyaretlere ayrıca, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı M. Cüneyt Aksoy ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’de eşlik ederek il ve ilçelerinin sorunlarını aktardılar.

Midyat Gundem / Selahattin Erol

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı

25 ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu