Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçemize yeni atanan Kaymakam Tekin Dündar’a makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Şahin, Van Çaldıran ilçe kaymakamı iken 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemize atanarak yeni görevine başlayan kaymakam Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçe ile ilgili genel bilgileri Kaymakam Dündar'a aktardı.

Midyat Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Şahin, “Biz Midyat Belediyesi olarak kıssa bir sürede birçok önemli çalışmaya imza attık. Kaymakamlıkla birlikte yürüttüğümüz projelerimiz de var. Kaymakamlık ile el ele vererek vatandaşlarımız için çalışmaya devam hep birlikte devam edeceğiz. Midyat ilçemizin bugünden daha iyi olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah daha güzel bir Midyat için hep birlikte çalışmaya devam ederiz. Bu vesile ile görevinizde başarılar diler, hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

Kaymakam Tekin Dündar ise Başkan Şahin'in kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlık nedeniyle teşekkür ederek, Midyat için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.