Midyat Belediyesi Makina İkmal Hizmet Kampüsünde Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’i ziyaret eden Midyat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gölcük Mahalle Muhtarı Murat Başar’ın hazırladığı plaket Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e takdim etti.

  • “Bizim Midyat'a sevdamız var”

Sözlerine plaket için teşekkür ederek başlayan Veysi Şahin, “göreve başladığımız tarihten itibaren ilçemizin sorunlarını biliyorduk. Hemen kısa, orta ve uzun vadeli projelilerimizi hayata geçirmek üzere girişimlere başladık. Başkanlarımızla birlikte bir toplantı düzenledik ve bu toplantıda aldığımız kararları hayata geçirdik. İlçe merkezi ve kırsal mahalle demeden tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Biz esnaflarımız ve vatandaşlarımız için ne yapabiliyorsak bizim için en büyük gururdur. Bizim Midyat'a sevdamız var. Biz bu sevda ve aşk ile ilçemizin her yerine hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımız ve esnafımız her şeyin en güzeline en iyi hizmete laik olduğunu düşünüyorum. Projelerimizi inşallah hayata bir bir geçireceğiz. Pandemi süreci bütün dünyayı etkilediği gibi dolaysıyla ülkemizi ve ilçemizi de etkiledi. Pandemi dolayısıyla gecikmeler olabilir. Ama inşallah bununda üstesinden geleceğiz. Biz halkımıza hizmetkar olmaya geleceğiz derken, taş üstünde taş koymaktan, hizmet etmekten bahsetmiştik. Görüyorum ki, hizmetlerimiz karşısında sizin memnuniyetiniz beni de çok mutlu etti. Muhtarlar Derneği Başkanımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Midyat için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

  • “72 mahallede yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza takdim ediyorum

Muhtarlar Derneği Başkanı Başar ise, “ Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin, ilçemize kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayal bile edemediğimiz projelere imza attı. Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'in vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Belediye ekipleri tarafından mahallelerimizin tüm eksiklikleri gideriliyor. Kendilerine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Bu plaketi Belediye Başkanımıza takdim etmek bizler için bir onurdur. Allah Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'den razı olsun. Allah ömrünü hayırlı etsin, hizmetlerini daim etsin. İnşallah bu ülkede daha iyi yerlerde, daha iyi makamlarda, daha fazla insana hizmet edecek görevlerde bulunmasını diliyoruz. Bizde Muhtarlar Derneği olarak yapılan bu çalışmalardan dolayı sayın başkanımıza teşekkür etmek istedik. Allah yar ve yardımcısı olsun.72 mahallede yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza takdim ediyorum.” Dedi.