Bölünmez’ den Dargeçit halkına iftarlık lokma

22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, 24 Haziran 2018 yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

AK Parti Mardin milletvekili ve İzmir milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın babası siyasetçi iş adamı Süleyman Bölünmez, Mardin’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan İzmir’de yaşayan akraba ve eş dostlarının da AK Partiye oy vermelerini talep ediyor.

Bölünmez, dur durak bilmeden Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarıma eşlik ediyor.

AK Parti 27. Dönem Mardin Milletvekili Adayı ve 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin ile birlikte Dargeçit ilçesinde seçim çalışmaların katılan Bölünmez, burada yaptığı çeşitli temas ve incelemelerin ardından Dargeçit halkına lokma dağıttı.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı Dargeçit ve Mardin halkına hayırlı ramazanlar dileyerek iftarlık lokma dağıtımında bulunan Süleyman Bölünmez, Mübarek Kadri Gecesini kutlayarak, şöyle konuştu: “ 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı boyunca Mardin halkına lokma dağıtımında bulunuyoruz. Ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. Bizde AK Parti olarak Bugün seçim çalışmaları kapsamında geldiğimiz Dargeçit ilçesinde Dargeçit halkımıza iftar sofralarını bereketlendirmek için lokma dağıttık. Ramazan ayı boyunca bütün ilçelerimizi gezerken iftar sofralarına eşlik ediyor ve lokma dağıtımı yapıyoruz. Aynı zamanda Milletvekili Adaylarımızı desteklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Selahattin Erol / Midyat Gündem