Mardin’in Midyat ilçesinde, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı mahalle muhtarları ile toplantı düzenlendi.

Midyat Kaymakamlığı tarafından Bağlar Mahallesi Kocatepe Orta Okulu konferans salonunda muhtarlar toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya, Midyat Kaymakamı Tekin Dundar, Midyat Belediye Başkanı Vekili Metin Kutlu, İlçe Emniyet Müdürü Bolkar Bostancı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü İsa Kurnaz, ilçede görev yapan kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantı’ da Midyat Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, yapılan, yapılması devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaptı. Ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Midyat Şube Müdürü Hacı Bilgiç ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Midyat İlçe Yöneticisi Rojin Temiz ise son yapılan çalışmalar hakkında kurumları ile ilgili bilgilerini aktardılar.

Toplantıda mahallelerde yaşanan sorunlar muhtarlar tarafından dile getirilerek, nasıl bir çözüm bulunabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kurum amirleri ise gelen talepleri not alırken bilgilendirme yaptı.

Midyat Gundem / Yusuf Erol