Mardin’in Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, koronavirüs salgınına karşı alınan ek tedbirler kapsamında kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Kaymakam Tekin Dundar, Koronavirüs salgınına karşı alınan ek tedbirler için daha etkili olmak için İlçe Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) kurulması kararlaştırdıklarını söyledi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Dundar, toplu taşıma araçlarıyla bu salgınla mücadelede örtüşmeyen görüntüler ortaya çıktığı fazla yolcu aldığı tespit ettiklerini ifade ederek, “İlçemizde salgınla mücadelede kararlılıkla mücadele edeceğiz. Derdimiz insanlara sorumluluklarını hatırlatmak. Çünkü bu herkesin sorumluluğudur. Bu sadece devletin, askerin, polisin, doktorun, hemşirenin, sağlık çalışanlarının, belediyenin sorumluluğu değil hepimizin sorumluluğudur.” Dedi.

Kaymakam Dundar daha sonra yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Midyat Kaymakamı Tekin Dundar Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Koumutan vekili Teğmen Emirhan Erşan, İlçe Sağlık Müdür vekili Hüsnü Yıldırım, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadri Tutak, Şoförler Odası Başkanı Zeki Ayyıldız, Esnaflar Odası Başkan Vekili Tacettin Avcı, Şehiriçi Minibüsçüler Ve 13 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şehmus Özel ve Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Mehmet Salih Aydın katıldı.