Kaymakam Tekin, korucuları ziyaret etti

 Mardin’in Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Sosyal medya üzerinde kendisine ulaşan güvenlik korucularını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Hüseyin Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi ve İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman ile birlikte, Bagog Dağı'ndaki BOTAŞ Petrol boru hattı ve Doğalgaz boru hatlarının geçtiği güzergâhlarda nöbet tutan ve zor şartla altında görevlerini ifa eden Güvenlik Korucu (GK)’larını ziyaret etti.

Gece geç saatlerde gerçekleştirdiği ziyarette BOTAŞ petrol ve Doğala gaz boru hattını korumakla görevli güvenlik korucularının bulunduğu noktaları ziyaret etti. Sosyal medyadan kendisine ulaşan korucuların sorunlarını dinledi. Beraberinde getirdiği tatlıları güvenlik korucularına verdi. Onların çay ikramını alarak korucularla sohbet etti.

Kaymakam Tekin, burada güvenlik korucularına devlet kendi adamını hiçbir zaman elinin tersiyle itmeyeceğini, terör belasını ciddi manada dizginlediklerini ve inşallah bu sayede bütün güvenlik güçleri ile terörün biteceğini söyledi.

Terör sona erinceye kadar, silahlı unsurlar ortadan kaldırılıncaya kadar bu mücadele devam edeceğini kaydeden Tekin şöyle konuştu: “çocuklarımız, evlatlarımız bu coğrafyada huzur içinde yaşayacak, ekmeklerini kazanacak, mutlu olacaklar. Bizim için kutsal olan bayrağımız, toprağımız, vatanımız ve milletimiz için bütün kamu çalışanlarımız, güvenlik birimlerimiz her türlü göreve, vazifeye hazırız. Bunu yaparken de siz değerli, kıymetli ve mert çalışan arkadaşlarımıza sonsuz derecede güveniyoruz.” Dedi.

Gönlümüz her daim sizinle ve size güveniyorum olduğunu belirten Tekin, “Sosyal medya üzerinden bana ulaştınız. Ondan ötürü ben sizinle burada olmak istedim. Bu ziyaretimize ilçe emniyet müdürümüz, ilçe jandarma komutanımız eşlik etiler. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde sizlerin yanında olmaya hazırız. Vazifenizi icra ederken yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz biz. Bizim ile iletişimde imtina etmeyin. Şuanda görevde olmanız dosta güven, düşmana korku salıyor. Korkmaya devam etsinler korkunun ecele faydası yok onu da böyle bilmelerinde fayda var.” Diye konuştu.

Güvenlik Korucusu Bayram Tunç ise, “sayın kaymakamımızın ve komutanlarımızın bizi ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ettiklerini, “Bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk ve her zaman yanımızda oldukları için onlara sonsuz teşekkürlerimiz sunarız.” Şeklinde konuştu.

Selahattin Erol / Midyat Gündem