Kaymakam Tekin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Midyat İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, İlçede hizmet vermeye başlayan Midyat Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Seyitler Mahallesinde bulunan İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Müdür Abdulcelil Çelik’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Tekin’i ve Beraberindekileri Midyat Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Abdulcelil Çelik ve çalışanlar karşıladı.

Kaymakam Tekin, ilk olarak hizmet binasını gezerek yetkililerden bina hakkında detaylı bilgi aldı. İlçe Müdürü Çelik, binanın modern bir tarzda inşa edildiğini sosyal amaçlı olarak kullanılacak konferans salonunun da bulunduğu belirti.

Çelik, yemekhane ve çalışma odalarının bulunduğunu ifade etti. Kaymakam Tekin, bina içerisindeki incelemeleri sırasında çalışanlarla da bir süre görüşüp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tekin’e brifing de verildiği ziyaretin ardından ise kurum çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaymakam Tekin, yeni hizmet binalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışanlara başarı diledi.

Kaymakam Tekin ziyareti sırasında İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Mehmet İsa Kurnaz, ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Alaattin Bilgiç ve Midyat Engelsiz Yaşam Merkezi (EYM)Müdürü Ahmet Candemir eşlik etti.

Selahattin Erol / Midyat Gündem