Kaymakam Tekin’den Güvenlik Güçlerine “Yeni Yıl” Ziyareti

MARDİN– Mardin’in Midyat İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi ile birlikte, Güvenlik Güçlerinin Yeni Yılını kutladı.

İlçede Çevik Kuvvet Amirliğine, Özel Hareket Amirliği, Şehit Köksal Demirci Polis Merkezi Amirliği, Jandarma, Geçici Köy Korucuları ve kentin giriş noktalarından olan İdil kavşağı, Nusaybin, Mardin arama noktalarını ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Görev başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Tekin, emniyet, jandarma ve koruyucuların mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Kaymakam Tekin, Devletin ve Milletin selameti için görev yapan tüm güvenlik güçlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, “Devlete başkaldıranın gereğini yapıyoruz. Sizlerden bir ricam var. Buraya gelen her kişiyi kendi anneniz, babanız, kardeşiniz evladınız geliyor, ona göre davranın. Korkmayın, çekinmeyin bu insanların hepsi bizim insanlarımız. Ben her makama geleni kendi annem, babam gibi karşılıyorum. İnsanları kucaklayın. Biz zaten hep terörist ile terörle beraber mücadele ediyoruz, gereğini yapıyoruz. Birileri evinde huzur içinde yılbaşını kutlayacak, bizde görevimizi yapacağız.” Dedi.

Vatandaşlara, şefaatle, sevgiyle yaklaşmalarını ve kendi şivesi ile hitap etmelerini isteyedi.

Yaşanmış bazı hadiseler olduğundan söz eden Tekin, şöyle devam etti: “Biz genelleme yapamayız. Devlet genelleme yapmaz. Terör ile terör örgütü ile biz zaten mücadele ediyoruz. Biz doğru ile yanlışı ayrıt edebilen bir millet bir devletiz. Bunun üzerine inşa edilmiş bir devletiz.”

Şehit Köksal Demirci Polis Merkezi Amirliği Çevik kuvvet biriminde polislere sohbet eden Kaymakam Tekin, burada ’da, bizler yüzyıllardır dünyanın birçok kıtasına hükmeden bir milletin evlatlarıyız. Onun için terörle mücadele edeceğiz, ama insanlara şefkatle yaklaşa caz.” Diye konuştu.

Güvenlik güçlerinin nöbet tuttukları yerleri de denetleyen Kaymakam Tekin ve beraberindekiler, polis, askerler ve kurucularla ile bir süre sohbet etti. Bir sorunları olduğu zaman hiç çekinmeden kendisine ulaşabileceklerini kaydederek, güvenlik güçlerine aileleri ile sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diledi.

Kahraman güvenlik güçlerimizin daima yanlarında olduğumuzu belirtmek için bu gece onlarla bir araya geldiklerini belirten Tekin, “Allah hepimize mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl nasip etsin.” Temennisinde bulundu.

Kaymakam Tekin, ziyaretlerini ilçenin en ücra noktasında görev yapan korucularına ziyaret sürdürdü.