Midyat Belediye Başkanı Şahin, Mazbatasını aldı

Mardin’ de AK Parti'den Midyat Belediye Başkanı seçilen Veysi Şahin, mazbatasını aldı.

Midyat'ın yeni Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, Midyat Adliye Sarayına gelerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Süleyman Akdeniz'den mazbatasını aldı.

Cumhuriyet başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamında ziyaret eden Şahin, daha sonra İlçe Seçim Kurulu’na geçti. Burada Hâkim Süleyman Akdeniz’den mazbatasını aldı.

Hâkim Akdeniz, “Değerli Midyatlı hemşeriniz, kardeşiniz Sayın Veysi Şahin’in mazbatasını takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mazbatasını alan Şahin, ilçe seçim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, “bu süreçte tarafsızlıktan dolayı AK Parti olarak çok teşekkür ediyoruz. Bütün personelinize AK Parti ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, belediye meclis üyeleriyle birlikte Midyat Belediye Sarayına geçti.

Midyat Belediyesine geçen Şahin ve beraberindekiler, Belediye Başkan Vekili Abdürrahim Çelik’ten Belediyenin bir numaralı mührünü aldı.

Çelik, “yeni dönemin ülkemize, milletimize, ilçemize ve başkanımıza hayırlar getirmesi dileği ile belediyemizin bir numaralı mührünü sayın başkanımıza takdim ediyorum.”

Şahin, "zorlu süreç bizi bekliyor"

Midyat'ın yeni belediye başkanı Veysi Şahin, Midyat halkına, Süryani’sinden, Arab’ına, Kürt’ünden Ezidi’sine, Türk’üne herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunduğunu kaydederek, şöyle konuştu: “Ben sadece bana oy verenlerin başkanı olamayacağım. Bana oy vermeyenler-inde başkanı olacağım. Bunu herkes öyle bilsin. Midyat’ta ekibim ile adaleti sağlayacağıma söz veriyorum sizlere. Şunu söylemek istiyorum zorlu süreç bekliyor bizi. Bugünden itibaren arkadaşlara bir talimatım olacak, durum tespiti yapacağız. Belediyenin genel anlamda, borcu, harcı, makine parkı neyi var- neyi yok hepsini tespit ettikten sonra siz değerli basın mensuplarına bilgi vereceğim.” Şeklinde konuştu.

Ardından Midyat Gençlik Derneği Başkanı Halil Polat, Belediye Başkanı Veysi Şahin'e kalem takımı hediye ederek başarılarını devamını diledi.

Veysi Şahin'e, 22. Dönem Milletvekili Nihat Eri, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Selahattin Erol / Midyat Gündem