Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalara hız verdi.

AK Parti’den seçilen Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, belediyenin teknik ve destek birimlerinin daha verimli ve etkin hizmet üretmesine olanak sağlamak amacıyla belediye hizmet kampüsü inşaatına başladıklarını söyledi.

Şahin, “belediye işlerinin daha hızlı yapılması ve şehrin hizmete daha erken kavuşmasını sağlamak için, Midyat Belediyesi’ne bağlı Destek Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün içerisinde yer alacağını söyledi.

Yeni Belediye Hizmet Kampüsünde incelemelerde bulunan Şahin şöyle konuştu: “Düzoba Mahallesi yolu üzerinde 83 Bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Belediye Hizmet Kampüsü'ndeki atölye ve idari binanın modern şartlara ve çalışma ile daha kullanışlı olacak. Sosyal donatılarıyla burası Belediye’ye ait hizmet kampüsü olacak. Bunun içinde Belediye’ye ait 8 birim yerleşecek. Haliyle dağınık olan birimlerimiz bir yerde toplanmış olacak. Şuanda gördüğünüz gibi saha çalışması yapılıyor. İler dede su sondajı ve elektrik çalışmaları devam ediyor. İnşallah niyetimiz bayramdan önce hizmete sokmak, burayı yapmak hem çok dağınık olan hizmet birimlerini bir yerde toplamış olacak, hem de elemanlardan ve diğer personel ile ilgili dağınıklık biraz daha tasarruf etmiş olacağız.” Diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler, daha sonra Yenimahalle’de ilçede yapılması düşünülen taziye ve sosyal alanlarda incelmelerde bulundu. 

Selahattin Erol