Midyat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Mardin'in Midyat ilçesinde Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için Mardin'in Midyat ilçesinde mevlit okutuldu. Harekatın zaferle sonuçlanması için dua edildi.

TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması ve Afrin Şehitleri için AK Partin Midyat Kadın Koları Başkanlığı tarafından Hazreti Muhammed Cami’nde öğle namazı sonrası mevlit okutuldu.

Mevlitte Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlandırılması için dualar edildi. Mevlit programı sonrası ise vatandaşlara lokum dağıtıldı.

AK Parti Midyat Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, yaptığı açıklamada, Afrin’de bulunan, şehit düşen askerlerimiz için Mevlit okuttuklarını söyledi.

Urazin, "Afrin’de bulunan ve şehit düşen askerlerimize Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar versin.  Ayrıca, şuanda operasyonlarda bulunan kahraman askerlerimiz için Fetih Sureleri okuduk. Allah askerlerimizi muvaffak etsin. Desteğimiz, duamız hep onlarladır. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.” dedi.