Midyat Kaymakamlığı tarafından Bağlar Mahallesi Kocatepe Orta Okulu konferans salonunda muhtarlar toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya, Midyat Kaymakamı Tekin Dündar, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü İsa Kurnaz, ilçede görev yapan kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Midyat Kaymakamı Tekin Dündar, sağlıklı bir ve etkin bir yönetimin yolu diyalogdan ve iletişimden geçtiğini söyledi.

Kaymakam Dündar, “mahalle sorunların çözümü ve eksiklerin biran önce giderilmesi için yoğun çaba göstereceklerini, devletimizin imkânları ölçüsünde en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise, gelen talepleri kıssa, orta ve uzun vadede çözülebilecek sorunlar anlamında masaya yatırılıp imkânlar nispetinde yardımcı olmaya çalışacaklarını aktardı.

Toplantıda mahallelerde yaşanan sorunlar muhtarlar tarafından dile getirilerek, nasıl bir çözüm bulunabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kurum amirleri ise gelen talepleri not alırken bilgilendirme yaptı.

Toplantı rutin olarak her ay yapılması planlandı.

Midyat Gudem / Yusuf Erol