Midyat’ta trafik denetimleri arttı

Midyat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı trafik denetleme ekipleri kentin işlek noktalarında trafik kontrolleri yapmaya başladı.

Midyat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büroya bağlı trafik denetleme ekipleri kentin işlek noktalarında trafik kontrolleri yapmaya başladı.

Midyat Cumhuriyet ve Çevreyolu Bulvarında toplu ulaşımda hizmet veren şehir içi minibüslerde ayakta ve kapasitenin üzerinde yolcu alındığı şikayetlerinin artması üzerine Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik denetleme ekipleri uygulama yaptı. Minibüslerde kapasitenin dışında yolcu alınmasının büyük risk olduğunu ifade eden görevliler, bu tür denetimlerin ay içinde sıklaştırılarak yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Ayrıca, yapılan bu denetimler sonucunda, okul çevrelerinde bulunan internet kafe, oyun salonu kahvehane iddia bayi, içkili yer, büfe, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen şahıslar, servis araçları, araç parkı, okul giriş ve çıkışları denetleniyor.

Emniyet güçleri ayrıca vatandaşların bu konular ile ilgili olarak 155 polis ihbar hattına bilgi vermeleri durumunda da işlem yapılacağını dile getirdi.