Midyat’ta Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Büro ekipleri; yaşı küçük çocuklara uyuşturucu satan 4 kişi ile birlikte 8 kilo 85 gram esrar ele geçirildi.

Mardin´in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Büro Ekipleri uyuşturucu madde ve kullanımının önlenmesine dönük yürüttüğü çalışmalarda, 4 kişi ile birlikte 8 kilo 85 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen İsa B., Ümran N., Muhammed D. Ve İrfan K. yakalanarak göz altına alındı. 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Midyat ilçesinde bir iş yerinde yaşı küçük çocuklara uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi alınması üzerine, konu ile alakalı yapılan takip sonrasında, şahıs aracı ile seyir halindeyken durdurulmuş, araçta yapılan aramada,3 kilo esrar maddesi ele geçirilmiş, araç içerisinde bulunan 2 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Şahısların alınan ifadelerinin ardından uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen 2 şüpheli kişi ise operasyon ile gözaltına alınmış, araçlarında yapılan aramada 5 kilo 85 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Sağlıklı bir gelecek ve terör örgütlerinin finans kaynakları olan uyuşturucu madde ticaretini engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır “