Midyat’ta Yeni Kombine Kanal Açma Aracı Hizmete Girdi

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesine kazandırdığı, Türkiye'nin sayılı belediyelerinde bulunma özelliği taşıyan "Kombine Kanal Açma Aracı" Midyat’ta hizmete girdi.

Midyat halkının daha sağlıklı ve modern bir şehirde yaşayabilmesi için çalışan MARSU, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını tamamen yenilemek için çalışıyor. Altyapı çalışmaları yaparken teknolojiyi de yakından takip ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Midyat Şube Müdürü Tarık Şimşek, Yeni Kombine Kanal Açma Aracı Midyat ilçesinde hizmet vermeye başladığını söyledi.

Şimşek, yaptığı açıklamada, “Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman'ın talimatları doğrultusunda Midyat ilçemize hizmet vermek üzere yeni Kombine Kanal Açma aracını hizmete girdi. Kombine Kanal Açma Aracı, oldukça kapsamlı ve birçok farklı özelliği bulunan yeni araç ile kente daha da kaliteli hizmet verilmesi amaçlıyoruz. Yeni Kombine Kanal Açma Aracı önceki araçların 1 günde yapabildiği işi 1 saat gibi kısa bir zamanda tamamlayabiliyor. Böylece hemşerilerimize daha da kaliteli hizmet sunma mutluluğuna erişeceğiz. Kombine Kanal Açma Aracı ile arızaları, tıkanmalarını hemen vakit kaybetmeden çözeceğimize inanıyorum. Kombine kanal açma aracı ile bu kış ilçemizde oluşabilecek sel, su taşkını, kanalizasyon tıkanıklığı gibi sorunlara zamanında vakit kaybetmeden müdahale edebileceğiz. Böylece zamandan ve maliyetten kazanç sağlayacağız. MARSU ekiplerimizle birlikte Midyatlıların daha kaliteli hizmet görmesi için çaba sarf ediyoruz. 7 gün 24 saat servis hizmeti verebilecek şeklide çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman'ın bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz. " Şeklinde konuştu.