Milletvekili adayı Şahin, iftar verdi

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Veysi Şahin, Midyat Kaymakamlığın Organizasyonunda kurduğu çadırlarda hemşehrilerine iftar verdi.

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Veysi Şahin, Midyat Kaymakamlığının organizasyonunda hayırsever iş damlarının ve vatandaşların desteği ile Hükümet Konağı yanında yörük çadırlarında, hemşehrilerine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsa Kurnaz, AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi Şehmus Tural, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe, İş adamları Abdullah Demirdağ, Aydın Baran, İrfan Yavuz, partililer ve çok sayıda Midyatlı iftarda hazır bulundu.

Başkan Eri ve Şahin çocuklara pizza ikram etti

İftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşarak konukları ile sohbet eden Şahin, davetine katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Veysi Şahin, Nihat Eri daha sonra Kaymakam Hüseyin Tekin ile birlikte yemek dağıtımını kontrol ettiler. Yemek dağıtımının başına geçerek çocuklara pizza servisi yaptılar. Ardından yemek sonrası ise hep birlikte iftar duası yapıldı.

İl Başkanı Eri, iftarlar Ramazan ayının renkli anlarıdır diyerek; “bir tarafta yetişkinlerin iftarını açtığı çadırlarda, çocuklara da pizza ikramı yapılıyor. Çocuklar sevinç içerisinde, mutluluk içerişinde kendilerine ikram edilen pizzaları yiyorlar. Organizasyon da emeği geçen Kaymakam Tekin beye ve bugünkü iftarın sahibi de Milletvekili adayımız Veysi Şahin Bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını ve oruçların kabul etsin. Allah’tan Ramazan ayının ve önümüzdeki bayramın memleketimize huzur, barış getirmesini diliyorum. Huzur, barışa kardeşliye vesile olmasını niyaz ediyorum.” Dedi.

Milletvekili adayı Şahin ise, “Midyat Kaymakamlığının organizasyonunda kurulan iftar çadırlarından hemşehrilerimizle birlikte olduk. Bu hayra vesile ettiği için Kaymakam Hüseyin Tekin Beye çok teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı ibadetlerimizi hayırlarımızı kabul etsin. Bizleri yalnız bırakmayan Midyatlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin." dedi.

Selahattin Erol / Midyat Gündem