MTDF’den Yavuz’a Ziyaret

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı İbrahim Aydın ve Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter,  Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Saffet Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Sağlık Müdürü Yavuz, göreve geldiği günden itibaren İl Sağlık Müdürlüğü olarak Mardin için yapılan yenilikleri ve faaliyetleri anlattı.

Yavuz, “Biz Mardin’e ilçelerine hizmet etmek için buradayız. Biz sağlık alanında hizmet etmek için tüm ekiplerimizle halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemlidir. Temennimiz çok çalışarak Mardin’de sağlık hizmetlerini en üst düzeylere getirmektir. Bu konuda var gücümüzle çalışacağız.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ise, “Mardin Büyükşehirdir artık. Onun için donanımlı hastanelere ihtiyacımız vardı. Bu konuda gerekli yerlere raporlarımızı dileklerimiz ileteceğiz. Mardin’e tıp fakültesi, şehir hastanesi veya araştırma hastanesi artık ilimiz için hangi hastaneler uygunsa onların yapılması için haklı taleplerimizi ileteceğiz. Hastaneler yapılsa teknik donanımı tam hekim kadrosu ile hizmet etmesini bekliyoruz. Mart ayında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’da Mardin’e gelmesi bekleniliyor. İnşallah Cumhurbaşkanımız da bu konuda Mardin halkına müjdeyi verir.” dedi.