Muharrem İleri, Midyat’ta ziyaretlerine başladı

Midyat Belediye Başkan aday adayı Muharrem İleri, Midyat’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Muharrem İleri ve beraberindeki işadamı Yalçın Yavuz, Hüseyin Çelebi ve Zeynel Abidin Ak ile birlikte Avukat - Arabulucu Mehmet Veysi Seven ve Avukat Hüseyin Keleş’i ziyaret etti.

Midyat’ta Avukatlık ve Arabuluculuk yapan aynı zamanda belediye meclis üyesi Mehmet Veysi Seven’i ofisinde ziyaret eden İleri, ilçenin ve bölgenin genel sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Seven, İleri’ye Midyat Belediye Başkanı Aday Adaylığının hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Seven, “Bu medeni cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum. Bu kararın kendisi için, partimiz için ve Midyat için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Midyat Belediye Başkan aday adayı Muharrem İleri ise, “Bizler yıllardan beri siyasetin içindeyiz. Gençlik yıllarımız Midyat’ta geçti. Daha sonra iş dünyasına atılarak İstanbul’da çalışmalarımıza başladık. İstanbul’da Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanlığını yürütüyorum. Bu vesileyle Midyat’ta buluna aile, akraba eş ve dostlarla irtibatımız hiç eksik olmadı. Sürekli ilçemiz ile irtibat halinde olduk. Sorunlarını çok iyi biliyoruz. Arkadaşlarımızla bir yol yürüyüşüne çıktık. Midyat’ı yönetmeye talip olduk. Belediyesinin tüm imkânlarını Midyat ve Midyat'ta yaşayan tüm vatandaşlar için kullanacağız. İmkanları şehrin her yerinde kullanacağız. Midyat'ın en ücra mahallelerine çalışmaları götüreceğiz.” diye konuştu.

Midyat Gündem /Selahattin Erol