Ortaköy Konağı Hizmete Açılıyor

Ortaköy Mahallesi Mahalle Konağı Hizmete Açılıyor

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Şakir Öner Öztürk, Konaklarımız Birçok Konuda Fayda Sağlayacağını ve ilçede kurdukları mahalle konakları ile birçok farklı konuda fayda sağlayacaklarını söyledi.

Öztürk, Ortaköy Mahallemiz’in Mahalle Konağı da yakında hizmete açılacağını belirterek şöyle konuştu: “Artuklu Belediyesi ilçede ihtiyacı hissedilen konularda projeler yapıyor. Ortak akıl ile vatandaşların beklentilerini yerine getiren projelere hayat veriyoruz. Belediye, mahalle konakları projesiyle de mahallelerin kültürel, sanatsal ve mesleki anlamda gelişmesine katkı veriyoruz. İlçe sınırları içinde yer alan ve yapımı tamamlanan Ortaköy Mahallesi Mahalle Konağı da bu düşünceyle çok yakında hizmete açılacak. Özellikle mahallede yaşayan kadınların kurslarla kişisel gelişimlerine katkı vermesi amaçlıyoruz.”dedi.

Vatandaşlarımızı Dinlediklerini kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:” Mahallelerimizin beklentilerini biliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz” diye konuştu. Öztürk, “İlçemizde her anlamıyla birçok farklı konuda projelerimizi yapıyoruz. Amacımız yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçeyi inşa etmektir. Yaptığımız çalışmalarda ise hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alıyoruz. Sürekli onlarla olmak suretiyle ve ortak akıl ile ilçemizin projelerini hayata geçiriyoruz. Belediyemiz son olarak mahalle konakları konusunda ciddi bir çalışma yapmıştır. Örnek nitelikte olan mahalle konaklarından birisini de Ortaköy Mahallemizde bitirdik” 

Konaklar İhtiyaca Cevap Vereceğini kaydeden Öztürk şöyle devam etti: “Konağımızın iç eşya ve dekorasyonu tamamen bitirildi. Çok yakında hizmete açılacak. Mahallemiz yoğun bir nüfusa sahip bir mahalledir. Özellikle kadınlarımız ve çocuklarımızın kazanımlar sağlamasını istiyoruz. Bu nedenle kişisel gelişimlerini ve meslek edinmelerini önemsiyoruz. Bu konuda planlamalarımızı yaptık. Yakında açacağımız kurslar ile kadınlarımıza ilk katkıyı vermiş olacağız. Bundan sonra mahalle konakları konusunda çalışmalarımız sürecek. Konaklarımız her yönüyle mahallelere önemli katkılar verecek”