Seyitler Mahallesindeki Taziye Evi için yardım talebi

Midyat Seyitler Mahallesi sakinleri yarım kalan taziye evi inşaatının tamamlanması için hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

Seyitler Mahallesi Muhtarı Abdullah Teomay, mahalleye taziye evi kazandırmak için çalışmalara başladıklarını, ancak inşaatının tamamlanması için hayırseverlerden yardım talebinde bulunduklarını söyledi.

Taziye evi yapımının temeli ve birinci katı atıldığını kaydeden Teomay,”Seyitler mahallesinde inşaatı devam etmektedir. Mahallelinin ve kendi imkânlarımızla yapmaya çalıştık ancak bütçemiz yeterli gelmediği için tamamlayamıyoruz. Yarım kalan taziye evi için ellerinden gelen bütün imkânlarımızı kullandık. Şu anda temeli ve birinci katı bitti. Taziye evinin tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızdan destek istiyoruz.” dedi.

Arzu eden hayırsever vatandaşların, inşaat alanına ve muhtarlığa gelerek gerekli bilgilerin verileceğini kaydeden Teomay, inşaat hakkında da şu bilgileri verdi. “Taziye Evi’nin üç katlı, bay-bayan, yemekhanesi, mutfağı, mescidi, dinlenme odası ve misafirhanesi ile hizmet verecek. Yapılacak yardımlarla kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Mahallelinin büyük sorunlarından birinin bitecek.” Şeklinde konuştu.