AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin' den, Muhteşem Konvoy

Adalet ve Kalınma Partisi Midyat Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Veysi Şahin’den muhteşem konvoy.

Bugün Ulucami Mahallesi Köşk Meydanında saat 14: 00’ da yapılaması beklenen anacak hava muhalefeti nedeni ile iptal edilen dev mitingin yerine, muhteşem konvoy gerçekleşti.

AK Parti'nin kalesi konumundaki Midyat yüzlerce araç katılınca gövde gösterisine döndü. Konvoyu görenler ise, “Veysi Başkan, Veysi Başkan” , "En büyük başkan bizim başkan”. “Bu iş burada biter” şeklinde sloganlar attı. Yüzlerce araçlık konvoy ile Cumhuriyet Bulvarı, Midyat-Batman yolu, Midyat-Şırnak yolu, Midyat-Mardin yolunu gezerek vatandaşları selamladı. Kalabalık bir ekiple, adeta miting havasında Midyat-Estel’ deki iki mahallede gövde gösterisi yaptı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan adayı Şahin, halkı selamlayarak Seçim Koordinasyon Merkezine geçti. Konvoy renkli görüntülere sahne oldu. Özel araçlarıyla gelen vatandaşlar aileleriyle ay yıldızlı Türk bayraklarıyla ve AK Parti bayraklarını birlikte salladı. Yaklaşık 4 bin kişi ile 800 aracın katıldığı konvoy kilometrelerce uzunluktan oluştu. 

SKM önünde, vatandaşları selamlayan Veysi Şahin, inşallah Allah’ın izni ile mazbatamızı aldıktan sonra, geri kalan projelerimizi basın toplantısı ile açıklayacağını söyledi.

Bir teşekkür borcu olduğunu kaydeden Şahin şöyle konuştu: “bu seçim kampanyası süresince gerek yurt içinde, gerek yurt dışından gelen bütün dostlarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime şahsın ve ailem adına hepsine ayrı ayrı şükranlarımız sunarım. Sağ olsunlar var olsunlar. Daha önce söylediğim gibi bu sadece belediye başkanlığı seçimi değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın da seçimi değil, bu seçim İslam Coğrafyasının seçimi değerli kardeşlerim.“ diye konuşarak yarın yapılacak olan seçimlerin önemini dile getirdi.

22. Dönem Milletvekili Nihat Eri, yarın çok önemli bir gün olduğunu ifade ederek, “Midyat, Mardin, Türkiye ve dünya Mustazafları ve Müslümanlar için çok önemli bir gün. Birileri üzülecek, birlilerinin de sevinecek. İnşallah Tramp, Netanyahu” üzlülecek" dedi. 

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan ise, yarın bu saatlerde bu zaferi burada yaşamak için sandığa koşacaklarını belirterek, herkesi oy vermeye davet etti.

Midyat’ı çok coşkulu olarak gördüğünü kaydeden ve seçim çalışmalarında Veysi Şahin’e destek için gelen, Belediye Başkan aday adayı Muharrem İleri ise, “inşallah yarın bu saatlerde AK Partinin ve Veysi Şahin’in zaferini kutlayacağız. Allah Midyat’ımıza ve memleketimize hayırlısını etsin inşallah.” dedi.

Yine İstanbul’dan oy kulunlamak için geldiğini belirten Sedat Atasal'da, AK Parti kazanmıştır. Bu saatten sonra sandıklara sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

Cahit Kurtuş’ ta, “memlektt işi gönül işi diyerek, Cumhurbaşkanımızın söylemi ile memlekete sahip çıkmak ve AK Partimize sahip çıkmak amacıyla geldik. Desteklerimiz ile her şeyimiz ile ortaya koyacağız.”