Midyat Belediye Başkanı seçilen Veysi Şahin, tebrikleri kabul ediyor

AK Parti Midyat Belediye Başkanı seçilen Veysi Şahin, seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul ediyor.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Midyat Belediye Başkanı seçilen inşaat mühendisi 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin, seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul ediyor.

Şahin, seçim koordinasyon merkezinde gelişinde meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından zılgıtlarla karşılandı.

Vatandaşlarla selamlaşan Şahin, daha sonra tebrikleri kabul etti. Şahin, burada yaptığı açıklamada, kendisine ve ekibine verilen destek için teşekkür etti.

Seçim meydanlarında, Midyat için önemli projelerini hayata geçireceklerini kaydeden Şahin,  "Bu sözümüzün arkasındayız, taş üstüne taş koymaya geldik. Midyatlılar rahat olsunlar hiçbir sıkıntı, dert, tasa yok. Güzel günler hep birlikte bizleri bekliyor." dedi.

Şahin, seçimlerin kazasız belasız sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahin, demokrasinin batıdan daha iyi bir şekilde Türkiye'ye yerleştiğini söyledi.

Şahin’e tebriye gelen engelli ve yaşlı vatandaşı karşılayarak ellerinden öptü. Engeli vatandaşın duası aşan Şahin, daha sonra tebrikleri kabul etmeye devam etti.

Programa, 22. Dönem Milletvekili Nihat Eri, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Partiden Midyat belediye başkan adayı-adayı olan ve İstanbul Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Muharrem İleri, eski Belediye Başkanı Felemez Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.