AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimleri'ni kazanması halinde, "mega projem dediği millet bahçesi" projesini gazetecilere anlattı.

AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, Mardin yolu üzerinde bulunan askeri alanın millet bahçesi haline getirerek vatandaşın hizmetine sunacağını söyledi.

AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu,  mega projem dediği millet bahçesi projesini gazetecilere anlattı.

Başkan adayı Cevheroğlu, yaptığı açıklamada; “15 Temmuz´dan sonra alınana bir kararla şehir merkezinde bulunan askeriye alanlarını şehir dışına çıkarılmasına önen verdiler. İnşallah bu kapsamda biz de bunu yapabilirsek 4´üncü Hudut Alayımızı Selen Kışlamıza alabilirsek 4. Hudut Alayının bulunduğu alan kocam bir alan, buranın tümünü millet bahçesine dönüştüreceğiz.  Askeri alanı millet bahçesine dönüştürüp halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Cevheroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Şuan ki Carrefour bulvarın bulunduğu yer ile Mardin Yolu arasında olan alayın şehir dışına (Selen Kışlasına Taşınması) ile buraya millet bahçesi kurulacak. Kurulacak olan millet bahçesi projesinde sosyal bir dönüşüm gerçekleştirilecektir. Millet kıraathaneleri, Sosyal alanlar, Kültürel alanlar, Koşu yolları, park, kafe, sanatsal etkinlikler ve Sporla alakalı aklınıza ne geliyorsa bunların yapılacağı alanları barındıracak ve halkımızı ağaçla buluşturacak Milli projemiz olan “Millet Bahçesi” Projemiz hayata geçireceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.