Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Aralıksız Kültür Sanat ve Edebiyat Günleri, yoğun katılımlarla devam ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında hayata geçirmiş olduğu kültür, sanat ve edebiyat günlerinin bu sene üçüncüsünü düzenliyor. 4 Aralık Çarşamba günü başlayan etkinlikler, 13. gününde.

Şuana kadar; Yazar Hayati İnanç, Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli, Mutasavvıf, Musikişinas Ömer Tuğrul İnançer, NISSAN Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Tuba Sefayi Atalan, Radyocu Serdar Gökalp ve Cem Arslan, Televizyon Yorumcusu ve Spor Yazarı Murat Murathanoğlu, Tarihçi, Yazar Yavuz Bahadıroğlu, TVNET Yayın Müdürü İsmail Halis, “Vapurda Çay Simit Sohbet” Programının sunucusu Ömer Öztürk, Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, TV Programcısı ve Yazar Pelin Çift ile Erhan Altunay 3. Aralıksız Kültür Sanat ve Edebiyat günlerine katılarak gençlerle bir araya geldi.

Katılımcılar, kendi meslek ve tecrübelerini gençlere aktararak, gençlere yeni ufuk ve yeni hedefler kazandırdılar. Gençlik Merkezi Konferans Salonunda devam eden programlara gençler, yoğun ilgi gösteriyor.