MARDİN – Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yapımı yeni bitirilen Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin ve beraberindekiler, inşaatı biterek hizmete açılan İlçe Halk Eğitim Merkezi (HEM) Merkezini ziyaret ederek, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Şaşmaz’dan bilgi aldı.

Başkan Veysi Şahin, İlçe Halk Eğitim Merkezinin modern bir binaya kavuştuğunu belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Şahin, “Hakikaten çok mutlu oldum. İncelemelerde bulunduk, modern bir bina olmuş. Burada ayrıca Belediyemizin katkılarıyla Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında HEM’ de gönüllü öğreticiler tarafından ilçedeki kamu kurumlarının maske ihtiyacını karşılayan kursiyerlerimizi de ziyaret ettik. Belediye ile Halk Eğitim Merkezi arasında yapılan protokol ve iş birliği konularını görüştük. Halk Eğitim Merkezinde Müdürümüz Sayın Orhan Şaşmaz ile meslek edindirme kursları ve sosyal etkinlikler hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

HEM Müdürü Orhan Şaşmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hayat boyu eğitim hassasiyeti doğrultusunda çalışıyoruz. Kurs sayılarımızı artırdık. Kursiyerlerin mesleki bilgi ve tecrübe edinmeleri için ve istihdama hazır hale gelmesi için çalışıyoruz. Meslek edindirme kurslarının attırılması ve bu konuda etkin bir çalışma yapılması konusunda çalışmalarımız sürdürüyoruz.” Dedi.