Midyat'ta yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Azim-Der ve Midyat Umut Kervanı, Estel- Dörtyol'da muhtaç aileler yararına 6 gün sürecek kermes açtı.

26 Kasım'a kadar sürecek kermeste gıdadan zücaciyeye, giyimden kitaplara ve hediyelik eşyalarına kadar birçok ürün bulunuyor. Her öğün sıcak ev yemeklerinin de sunulacağı kermesten elde edilecek gelir, muhtaç ailelere yardım olarak verilecek.

Kermese halkın destek vermesini isteyen Midyat Umut Kervanı yetkilisi ve Azim-Der Başkanı Nureddin Ayyıldız, kermesin 08.00-19.00 saatleri arasında açık olacağını, gelirinin tamamının ise yetim, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyledi.

Ayyıldız, "20-26 Kasım tarihlerinde sürecek yetim ve muhtaç aileler yararına olan kermesimizi açtık. Burada her öğün sıcak yemek olacak. Ayrıca giyim, ayakkabı, süs eşyası gibi ürünler olacak. Hayırseverlerden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımda bulunmasını istiyoruz. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Kermes vesilesi ile fakirlerin ihtiyaçlarını karşılayacağız inşallah. Bunun için halkımızın da yardımını ve katkılarını bekliyoruz. Kermesimiz 26 Kasım'a kadar açık kalacak. Rabbim; katkıda bulunan, yemek ve tatlı getiren, gelip burada alışveriş yapan ve desteleriyle bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerden Allah razı olsun. İnşallah kermesimiz bol ve bereketli olacak. Midyat halkına teşekkür ederiz." dedi. 


Haber :Süleyman Tunç- İLKHA