Azim-Der ve Midyat Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla 7 gün sürecek kermes düzenliyor. 20-26 Kasım, saat 08.00 ila 19.00 arasında Estel Dörtyol'daki Grand Estel oteli altında yapılacak kermese tüm Midyatlılar davet edildi.

Umut Kervanı Vakfı Midyat koordinatörlüğünü yürüten Nureddin Ayyıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her yıl muhtaç aileler yararına böylesi bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. 


Kermeste yardımseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını aktaran Ayyıldız, tüm hayırsever halkın kermese davetli olduğunu vurguladı.

Kermesten elde edilecek gelirleri yetim ve muhtaçlara ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Ayyıldız,  “Azim-Der olarak Midyat'ta 2009 yılından bu yana yardıma muhtaç halkımıza hizmet etmekteyiz. Zengin ile fakir arasında bir köprüyüz. Hayırsever halkımızı her türlü yemek, tatlı, giyim, süs, hediyelik ev eşyalarıyla katkı sunmaya davet ediyoruz. Kermesten elde ettiğimiz geliri yetim ve muhtaç ailelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Şimdiden kermese her türlü katkıda bulunan hayırseverlerin ve kermese iştirak edecek hayırsever Midyat halkına teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.” diye konuştu. (Süleyman Tunç-İLKHA)