Askom Toplantısı Mardin’de Gerçekleşti

2018 Yılının Bölge Askom Toplantısının İkincisi Mardin’de Yapıldı

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun sağlanması amacıyla Mardin, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak illerinin katılımıyla Bölge ASKOM toplantısı Mardin’de bir otelde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Siirt İl Sağlık Müdürleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri, Halk Sağlığı Hizmetleri ve Sağlık Hizmetleri Başkanları ile Başkan Yardımcıları, Kamu ve Özel Hastanelerimiz ile 112 İl Ambulans Servisi Başhekimleri ve ASKOM üyeleri katıldı.

Mardin il Müdürlüğümün ev sahipliğinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, yaparak ilimizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Sait Ava konuştu. Toplantının devamında İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı ildeki acil sağlık hizmetleri hakkında toplantıya katılanlara sunum yapıldı.

Bölge illerinin Acil Sağlık Hizmetleriyle ilgili konuların detaylıca ele alındığı ASKOM toplantısında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.