Büro Memur Sen, üyeleri yemekte buluştu

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığı, Yeşilli de bulunan üyelerle yemekte buluştu.

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (MEMUR¬SEN) bağlı Büro Memur Sen Yeşilli Temsilciliği üyeleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilli de düzenlenen yemeğe, Mardin Memur Sen il Başkanı ve Eğitim Bir sen Şube Başkanı Eyyüp Değer ve Şube yönetimi, Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Mardin Şube Yöneticileri Abdulhakim DEMİR,  Faruk EVİS ile Mehmet Derviş Batur, Mardin yatırım izleme ve Koordinasyon temsilcisi Ümran Tanış, Yeşilli Temsilcisi Mustafa Tamtamış, Yeşilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yeşilli Mal Müdürlüğü, Yeşilli Nüfus Müdürlüğü ve Yeşilli Kaymakamlık ve Yeşilli Emniyet Müdürlüğü teknisyen yardımcıları ve üye memurlar katıldı.

Yemekte konuşma yapan Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, "Yemeği sendikalarına yeni katılanların birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları maksadıyla düzenlediklerini söyledi.

Unat, “ Sendikamız içinde bir bütünlük sağlamak, kaynaşmak, birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe teşriflerinden dolayı Mardin Memur Sen il Başkanı Eyyüp Değer ve tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe katılan Yeşilli Temsilcisi Mustafa Tamatamış ise, "Yapılan bu tür organizasyonlar üyelerin bir araya gelip kaynaştığı, sorunlarının masaya yatırıp çözüm yollarının arandığı, deneyimin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını diliyoruz'' şeklinde konuştu.