Kırsal Mahallede Ki Çocuklara Karne Hediyesi

Mardin genelinde ki kırsal mahallerde okuyan öğrencilere karne hediyesi olan “Kuklalar Dünyasından Muhteşem Bir Eğlence” tiyatro gösterimi öğrencilerle buluşmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi mardinmasa ekiplerinin çeşitli ikramlarını alan öğrenciler, eğitici konular üzerinde durulan gösteride keyifli vakit geçiriyor.

Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Huzur şehri Mardin’in güler yüzlü çocukları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yaman, “Yazın karnelerini alan öğrencilerimiz için “Mahalleme Havuz Geldi” projesinin hayata geçirerek binlerce öğrencimizi havuzla buluşturduk. Geçen sene olduğu gibi bu senede yarı yıl tatiline girecek öğrencilere karne hediyesi olarak buz pistini faaliyete geçireceğiz. Kırsal mahallelerde okuyan minik öğrencilerimizi unutmayarak onlar içinde tiyatro gösterimini hayata geçirdik” dedi.

Gösterinin eğitici olduğunu kaydeden Yaman, “Kuklalar Dünyasından Muhteşem Bir Eğlence” tiyatro gösterimi şehir genelinde ki kırsal mahallelerimizde okuyan öğrencilerimizle buluşturmaya başladık. Öğrencilerimizin keyifli ve güzel vakit geçirmelerini sağlamış olacağız. Bunun yanında tiyatro gösteriminde özellikle trafik kuralları ile ilgili gösterim ise çok önemli. Öğrencilerimizi trafik kuralları konusunda eğitiyoruz” diye belirtti.

Mardin’e hizmet olarak geri döndüğünü vurgulayan Yaman, "Bütçemizi hemşehrilerimiz için harcıyoruz. Şehrimizde ne ihtiyaç var ise o ihtiyaçlara göre projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediye olarak bütçemizi öğrencilere, gençlere, kadınlara, engellilere yani Mardinli hemşehrilerimize harcıyoruz. Bu şekilde devam edecek. Daha fazla yatırım, daha fazla sosyal proje, daha fazla insana ve daha fazla hemşehrimize dokunmak suretiyle, Mardin’e daha fazla hizmet edeceğiz”

Karne hediyesi olan tiyatro gösterimini izleyen öğrenciler, Vali ve Başkan Amcaları Mustafa Yaman’a teşekkür etti.