Mardin’e Katkı Sağlayacak Projelerde Sona Doğru

Yaman, “İlimizde Değişim ve Gelişim Sürüyor”

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin daha da güzelleşmesi için başlattığı çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. İlde alt yapı ve üst yapının yanı sıra, spor, sanat ve sosyal projeler ile beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi, yakında bitireceği projelerle de şehre katkı sağlayacak. Bu bağlamda kısa süre önce başlanan itfaiye hizmet binası, Sanat Akademisi binası ve kapalı pazar yerinde çalışmaların sonuna yaklaşıldı.

Yaşanılabilir Mardin

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesinin devam eden çalışmalarında sona doğru gelindiğini söyledi.

Yaman, “Bu kapsamda Sanat Akademisi, yeni itfaiye binası ve kapalı azar yerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Güzel şehrimiz Mardin’in hak ettiği projelere kavuşmasını sağlıyoruz” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yaman, “İlimizde, devletimiz ve hükümetimiz tarafından bizlere tevdi edilen Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde kısa bir zaman dilimine büyük işleri sığdırdık. Mardin’de yaşayan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı gözeten bir yönetim anlayışıyla birçok farklı çalışmaları yaptık ve yapıyoruz. Şehrimizde ihtiyacı hissedilen konuları her zaman dikkate aldık. Bu konuda örnek çalışmalarımızdan birisi de yeni itfaiye hizmet binası, modern pazar yeri ve sanat akademisi hizmet binasıdır” dedi.

Yakında bitecek

Çalışmaların son durumu hakkında açıklama yapan Yaman, “Şehrimizde bilindiği üzere tüm mahallelerimizde hummalı bir çalışma devam etmektedir. Mardin’in ihtiyaçları arasında şehre yeten bir itfaiye hizmet binası, sanata yön verecek sanat akademisi ve ilk defa kurulacak kapalı modern bir pazar yeri de yer almaktadır. Biz bu ihtiyaçları da gözeten bir yapıda çalışmalara başlamıştık. Şimdi projelerimizde binalarımız yükselirken yakın zamanda çalışmalar sona erecek. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.