MARSU'dan su tarifeleri ile ilgili basın açıklaması

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU), 1 Temmuz 2020'de uygulamaya koyacağı yeni su tarifesini yıl sonuna kadar erteledi.

MARSU'dan yapılan yazılı açıklamada, "  Ülkemizin de içinde bulunduğu küresel koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında artan maliyetler nedeniyle 1 Temmuz 2020 tarihinde uygulanmasına karar verilen su tarifesi zammı kamu sağlığı ve yararı gözetilerek yıl sonuna kadar iptal edilmiştir" denildi

"Mevcut tarife de su ve atıksu bedeli 4,75 TL, KDV 0,38 TL ile ÇTV 0,47 TL olup toplam metreküp başına 5,60 TL ‘dir" şeklinde devam eden açıklama, "Ayrıca her abone grubundan 1 aylık dönem karşılığında bakım onarım bedeli olarak 1 metreküp su ve atıksu bedeli alınmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" şeklinde ifade edildi.

www.midyatgundem.com

Anahtar Kelimeler:
MARSUSu TarifesiZam
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.